lördag 12 februari 2011

Veckan som gått

Det känns som att det var ett tag sedan jag skrev något här och det stämmer ju. Jonas var iväg på utbildning förra helgen och då var jag hemma hos Sofia och Jakob och såg Melodifestivalen. Jag röstade på Dilba, men hon gick inte ens vidare till Andra chansen. Likadant varje år, de artister/låtar jag röstar på går det aldrig bra för. Man kanske skulle sluta rösta eller börja rösta på de man tycker är dåliga ... =)


Söndagen spenderades i ishallen för att vi hade en liten intern tävling där våra äldsta åkare fick prova på att döma våra yngre. Det var väldigt roligt, speciellt att se våra yngsta talanger visa upp sina färdigheter i slingaprogram. Deras föräldrar, morf- och farföräldrar var på plats i ishallen och jag har aldrig hört så mycket applåder för en piruett med fyra varv på två fötter! Och som barnen sträckte på sig! Det är allt bra dags att jag börjar göra riktiga program snart, även om de inte har tester ännu. Dalarnas tidningar var på plats och artikeln finns att läsa här.


Veckan som har gått har varit händelserik. Jonas har fått ett vikariat som stödperson åt en elev och han blev även uttagen som guide för Scandorama. Allt som har hänt i Egypten det gångna dygnet ska inte förglömmas. Vi satt och diskuterade det igår kväll efter att vi sett Aktuellt och vi var båda överens om att vi inte trodde att Muberak skulle avgå som president. Nu får vi bara hoppas att det blir en demokrati på riktigt och att folket i Egypten har tålamod. Det kommer att ta tid.


Avslutar med bilden från Dalarnas tidningar, visst är den härlig!

Bild lånad här.

1 kommentar:

  1. Behövs fler artiklar i tidningen för att belysa att ishallarna även används till annat än hockey.
    Förstår inte varför man inte kan se helheten. Att klaga på politiker och deras beslut är sin sak men vad händer med Leksand som kommun om inte LIF och ishallarna finns. Inget hockeygymnasium, sämre utbud för ungdomarna vad gäller fritidsintressen, risk för avflyttning och att Leksand blir en sommarstad, tågen stannar inte på vintern mmmm.
    Har läst insändarna i tidningen och blir flyförbannad på alla besserwissers som klankar ned på hockeyn, vad har laget och deras resultat i hockeyallsvenskan med politik att göra. Dessutom ligger LIF 3:a.

    SvaraRadera