tisdag 7 april 2009

Helgen som gick, 3-5 april

Mor och Håkan var iväg i Stockholm i helgen så Jonas och jag fick passa deras hus i Gislövs läge och Amadeus under helgen. Det var helt underbart att bo i ett hus under helgen och känna att man levde det liv som man vill leva. Mer plats att röra sig på, möjlighet att gå ut i trädgården, havet 150 meter bort, ja listan kan göras lång. Vi körde till ner till Trelleborg redan på fredagen. Det blev lite sent då jag först var i ishallen på kvällen fram till 20.30 och jag hämtade inte Jonas på Trelleborg Övre förrän vid 1-tiden på natten.

Lördagen spenderades i Trelleborg city med shopping i Valen, inhandlande av blommor till Mormor Lillls födelsedag, även påskris till vår lägenhet och lite senare hittade jag en klänning på KappAhl för 199 kr! Den är supersnygg =) Blå- och vitrandig, knappar framtill och tygskärp i midjan. Jonas köpte äntligen Nintendo Wii Fit idag, kul.

Som alltid när man går på stan i Trelleborg så träffar man kompisar som man inte sett på ett tag. Alex träffade vi när jag stod och fotograferade Böst på Algatan, den andre Alex när vi var på väg in till Valen, en f d arbetskamrat till Jonas. Allt som allt tre personer, det brukar vara många fler.

Senare begav vi oss till Hemmakväll där vi hyrde film och köpte godis på Hemmakväll (de har säkerligen världens bästa godis!). Filmen hette Passengers och hade Anne Hathaway (En prinsessas dagbok, Djävulen bär Prada) i huvudrollen. Inte världens bästa filmupplevelse tyvärr så det var tur vi hade godis att trösta oss med.

På söndagen var det dags att ta sig in till Norregatan i Trelleborg för att fira Mormor Lill. Cecilia hade påskpyntat både här och där och det stod en kruka med påskliljor på bordet. Supermysigt! Lennart hade stått i köket och stod för maten, kotlettrad med potatis, sås, sallad och Cecilias goda gelé till. Ina och Sara, Peter och Annie var också där och självklart födelsedagsmormor Lill. Efter maten bjöds det på tårta som var översållad av vit-chokladstrimmor, supergod. Sällskapet var ypperligt men tyvärr kunde vi inte stanna hela eftermiddagen då vi hade biljetter till Söderslätts Musikkårs årliga Vårkonsert på Södan. Årets inbjudna artister var Joakim Bäckström, My Johansson och Sanna Nielsen. Joakim och Sanna har varit med tidigare och de levererade på topp. Ett litet stjärnskott från Trelleborg var My Johansson och hon gjorde en underbar duett med Joakim med en sång som heter The Prayer. Riktigt, riktigt bra tyckte vi. Sanna sjöng bl.a. Gabriellas sång och sin hit från förra årets Melodifestival Empty Room. Jag gillar verkligen Sanna Nielsen, hon är en fantastisk sångerska och det faktum att hon ständigt bjuder på sig själv förhöjer alltid stämningen.

På söndagskvällen hämtade jag Mor och Håkan inne i Trelleborg och väl hemma i Gislövs läge igen bjöds det på kvällsmacka med te och varm choklad medan Mor och Håkan berättade om sin Stockholmsresa.

När vi kom hem till vår lägenhet senare på kvällen testspelade vi Wii fit. Nu har man ingen ursäkt att inte träna längre, gymmet finns hemma framför tv:n =)


Cecilias fina påskliljor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar