fredag 21 oktober 2011

Senaste veckan

Förra helgen var vi ju iväg på tävling i Västerås och det gick bra för de flesta. Många av åkarna fick höga programkomponenter så det var riktigt roligt, den tekniska biten jobbar man ju med alltid, men just komponenterna kan vara lite kluriga att få ihop. Resultaten kan ni läsa här.

I onsdags hade vi tävlingsträning för våra C-åkare och det är alltid kul att se säsongens nya dräkter och program och de får chansen att åka sina program som på tävling och efter vad jag såg bådar det gott inför helgens tävling i Örebro.

En av leksandsåkarna,: Minior C när bilden togs november 2010, Minior B ett år senare. 
Minior B med plus i kanten då hon klarat basic 2 också =)

Imorgon kommer min tränarkollega på besök till träningen, ett litet gästspel om man så säger så det ska bli roligt. Under veckan har jag fått en del positiva mejl om kommande begivenheter, såväl inom de närmsta veckorna och vad som händer om ett par månader till nästa år! Så kul =)

1 kommentar:

  1. Du vet vad jag tycker, fortsätt odla Dina kontakter i konståkningsvärlden, man vet aldrig vart det leder. Håller tummarna för Dina adepter i helgen och att Dina ansträngningar och att allt jobb Du lägger ner bär frukt.

    SvaraRadera