tisdag 16 augusti 2011

Indirekt beröm

När jag var tränare på Gotland i början av sommaren tränade jag bl.a. en liten tjej från Rögle. Hennes förening hyr ibland in Trelleborgs KK:s konståkningstränare, Robert Grzegorczyk, och nu när han tränat henne i Halmstad på läger så har han sagt att veckan på Gotland gjorde att den lilla tjejen gick framåt jättemycket. Så indirekt har jag fått beröm av en, som jag tycker, Sveriges bästa tränare. Klapp på axeln, till mig =)


Bild lånad här.

3 kommentarer:

  1. Håller med visst känns det som en klapp på axeln från Robert. En tränare Du alltid haft respekt för även om ni emmellanåt hade olika syn på saker.

    SvaraRadera
  2. Jag var ju vuxen (19 haha) när vi fick Robert. Det var kanske inte att vi hade olika syn på saker och ting, men vi var båda ganska mycket i början av vår tränarkarriär och hade ganska klara åsikter om hur något borde vara =) Jag minns att jag verkligen fick förklara för honom att det inte var för att han var där som jag slutade utan av helt andra orsaker. Idag blir jag bara så himla glad när jag ser honom =) En riktigt bra tränare tycker jag. Lite mycket lek ibland men det känns som att manliga tränare är sådana, utan att dra alla över en kam :p
    //Li

    SvaraRadera
  3. Åh grattis vad kul! :D Tack för attt du skickade länken från DD! Jag hade missat den helt! Kul att läsa :D
    Kram!

    SvaraRadera