lördag 29 januari 2011

Sarah Meier vann EM i damklassen!! Hon låg ju trea inför långa där hon gjorde ett felfritt program. Det var riktigt, riktigt bra och när hon var klar grät hon av lycka. Sarah hade redan innan bestämt sig för att EM skulle vara den enda tävlingen för denna säsong och även hennes sista i karriären, och så går hon ut och gör ALLT! Det var så att jag satt och blev tårögd själv. Vilken prestation! här kan ni se klippet på Youtube.


Bilder lånade här.

Viktoria slutade på en historisk sjätteplats. En del småmissar vilket ju var synd, men annars ett bra program. Som jag skrev i mitt förra inlägg har hon utvecklats något enormt så trots hennes missar så tyckte jag om programmet och hennes åkning.

Själv var jag också på tävling, inte EM utan på en klubbtävling i Tibro, Viktorias hemmaarena. Det var lite upp och ner denna helg, men överlag bra resultat. En andraplats och en tredjeplats i två klasser är bra =)

Det var däremot ingen bra uppladdning inför helgen då det natten mellan fredag och lördag brann i trapphuset intill hotellet, i samma byggnad alltså. Brandlarmet satte igång runt 00.40 så det var bara att springa ut på torget, invänta brandkåren och polisen och sedan fick röken luftas ut med stora fläktar innan vi kunde gå och lägga oss igen vid 01.40. Det kändes lite surrealistiskt, som att det egentligen inte hände på riktigt, men nog var det på riktigt alltid och lite läskigt. Här kan ni läsa notisen från polisen i Västra Götaland. Scrolla ner en bit så finner ni det på klockslaget 00.53.

http://www.polisen.se/sv/Aktuellt/Handelser/Vastra-Gotaland/2011-01-27-0609-Sammanfattning-dygn-Vastra-Gotaland/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar