torsdag 10 mars 2011

Tävling i Norrköping

I helgen var jag iväg i Norrköping på Gull-Olle-troféen. Två av tre åkare satte personbästa och så här löd tidningsnotisen som skickades in till Dalarnas tidningar:

"Konståkarna Julia Gottlow, Katja Drakenberg och Linnéa Olhans var i helgen i Norrköping och tävlade i Gull-Olle-troféen. Efter lunch på lördagen tävlade Julia i sin klass minior A.
- Julia klarade två fina axlar och en dubbelsalchow. Med tanke på att Julia inte kunnat träna under veckan är det en bra insats och hon hamnade på en elfteplats. Berättar huvudtränaren Li Bäckdal.

Senare på lördagseftermiddagen gjorde Katja säsongens bästa åk med 27,87 poäng. Detta resulterade i en tredjeplats och hon ligger därmed bäst till inför finalen i Svea Cup.

Linnéa tävlade på söndagsmorgonen och även här blev det personbästa och kom på en hedrande sjätteplats

-Äntligen över 20! Utbrast Linnéa efter sitt åk."

Det var inte riktigt denna text som publicerades, men vi kom med vilket var huvudsaken.

Min adept har svårt att le så att tänderna syns ...

För övrigt verkar det som att våren fått ett bakslag. Massa snö igår, fortsätter idag och till helgen väntas 1 dm. Jag hörde att man får räkna med 7 bakslag för våren innan den kommer på riktigt. Hoppas på att komma ner till Skåne till påsk =)

1 kommentar:

  1. Tack, fin kommentar!
    Såg först nu att du har blogg. Vad kul! Ja jag köpte nog 5 st när de sålde ut dom på en tävling. Älskar att sova i dom, annars ligger dom gömda. Haha! Kul du fick jobbet efter Lotta, måste vara en utmaning. Kram

    SvaraRadera