fredag 12 juni 2009

Music and lyrics

Igår kväll myste Jonas och jag till det ordentligt. När jag kom hem från ishallen begav jag mig för att hyra film på Hemmakväll medan Jonas gjorde klart middagen. Det blev kyckling med ugnsstekt potatis och gräslök till. Vi passade på att äta upp vitlökssåsen och bernaisesåsen som vi hade till fonduen i helgen. Till maten drack vi ett vin som Jonas fick i avslutningspresent av någon av sina elever. Ett ganska smakrikt vin som var helt okej att dricka. Det var inget Villa Antinori men man kan ju inte få allt. På Hemmakväll valde jag mellan tre filmer, Benjamin Buttons otroliga liv, I taket lyser stjärnorna och Music and Lyrics. Benjamin Button har jag velat se sedan den gick på bio, I taket lyser stjärnorna vann BUFF-priset för bästa film i Malmö i våras. Även den har jag varit sugen på att se ett tag. Music and lyrics har Jonas och jag varit sugna på att se hur länge som helst. Det slutade hur som helst med att jag hyrde Music and lyrics eftersom vi båda två velat se om den ett tag. Music and lyrics är en romantisk komedi med Hugh Grant och Drew Barrymore i huvudrollerna. Han som spelar storebror till Raymond i Alla älskar Raymond är också med som manager för Hugh Grant. En mysig film som man sitter och småskrattar åt och titellåten Pop goes my heart är underbar!

1 kommentar:

  1. har också velat se den filmen, men har hört så mycekt negativt om den, att det varenda gång man varit på hemmakväll, blivit att man hyrt en annan :) men den är bra eller?
    Smail har lovat att överraska mig med en god middag nu i hmmm .. ett halvår kanske haha, men någon mysig middag har jag inte blvit bjuden på inte!

    SvaraRadera